melkermelkersson.blogg.se

Morgonstund

Igår på radion var Melker så tillfreds. I alla fall första timmen. Han åt ben och var glad i teknikern Jonas som han inte varit i samma grad de 3 tidigare gångerna han varit med där.


Sedan blev det lite pipigt och rastlöst en stund innan han gick och lade sig i studion intill, där det var mörkt. Han vill inte ligga nära mig sådär. Jag försöker ibland också här hemma, att han ska ligga intill mig i sängen eller i köket eller så. Men han vill inte. I detta nu ligger han ute i hallen medan jag sitter i köket och dricker kaffe och skriver... Men det gör inget, han får vara där han vill vara. 
Förresten, en liten observation...! Jag tycker nog att han oftare vill vara nära när Einar är hemma? Vad betyder det? Att han inte ser mig som sin flock? Eller va? Jag som tycker att vi haft så himla skojigt imorse. Vi har varit på en härlig promenad och lekt olika saker med bollen, han har letat reda på min mössa, jag har gömt mig och sådär. 
 
 
 
 
Nu har vi kommit hem, Melker har fått en smörgås och jag en kopp kaffe. Han äter inte sin mat... När vi kom hem var han pipig först men nu ligger han och vilar. Jag ska ned i tvättstugan och kolla om den är ledig nu. Melker kan inte vara ensam, ens korta stunder. Han skriker, bokstavligen... så han får sitta i bilen då, det tycker han om. Vi får börja träna på det senare, när han är tryggare <3